Șoșo pe pereți

Bună sara, făduamnă Șoșo! Sper să te găsească mesajul meu la fel de bucală și de magnifică cum apari matale pă peste tot. Păi da, că cum tragi o bășină, hop te trag ăștia în câte un poster și te ântind pă toți pereții. Ie invidioși, fămămică, că ai tu popularitate la toți ntelektualii specialiști.
Da stai așea că iese Liviu, dacă reușește să șmanglească încă un judecător. Docamdată, doar păia dă la Rahova ia convins că se face băeat dă comitet. Bine, a zis ciolancu că este cetățean și are drepturi, luailear deneau pe toate. Sunt curioasă, când iese, dacă mai are același mers. Păi da, că mergea relaxat și plin de încredere înainte. După doi ani de crăcăneală, te cam ândoi dă șale.
Ce făcură ăia cu raportul? Te descremenează că iești religioasă și ietnică? Păi ce, iei nu știe că de tine nu se pot atinge? Poate vin toți ăia mulții cu care protestezi matale ânpotriva măștii și dă comisia cu roatele ân sus. Eh, poți și singură, da să vadă toată lumea cât de susținută ești.
În fine, io te susțiu că le spui cum numa tu știi. Cu guramătii plină și pleata în vânt. Te las, merg să-i scriu și lu nea Liviu, să-l prind înainte să iasă.

Semnat,
O căpșunăreasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: