Cân’te mâncă, te scarpini

Mă mâncă-n carevasăzică azi și accept invitația cuiva să intru într-un grup sugestiv denumit “Bancuri cu Șoșo”. Nu eram chiar atât de plictisită, dar mergea la țigară. Răsfoiesc, mă hăhăiesc și brusc și dintr-o dată mă ia un dor de veorica. Ptiu, că ce-mi mai plăcea să-i scriu. Până și autocorectu zicea “mbagplua, mă dezactivez singur!”
Așea.
Și zic, mă, ia să văd dacă mai știu dăncileza, că parcă-i din același neam cu șoșoieza. Vă pun mai jos ce a ieșit, așa, de prășilă. Dacă place, poate-i mai bag o scrisoare pierdută în tren de plăcere, că plm, eu cu cine votez?

Dragă duamnă Șoșo, vreau să vă orez multă fericire și ânpliniri și în alte părți dăcât pă matale. După cum văd io, cantarina asta nu va favorabilizat la fizic. Știu, și io îs nițel rotundă, da măcar mă cuprinde prosopul când ies din baltă. 🙄
Mai țiu să vă felicitez pentru adunările de ntelektuali care vă poartă vorbele și pun în practică tot cei ânvățați. Să fie ântrun ceas cu cuc noua portavoce. Vă cred că nui ușor să ragi fără difuzor atașat.
În altă dezordine dă idei, vă aplaud pentru lupta pă care o duci ânpotriva pandemie. Nimenea nu ie ca tine, fămămică! Rupi tot! O să fugă covizii crăcănați dupe ce termini matale cu ei.
Te las, merg să spăl căpșunile dupe ploaie. Da âți mai scriu, că tare mai âmi plake dă tine. Te poop și pe tine, fmm!

Semnat,
O căpșunăreasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: