22 Aprilie 2021

Liviule, ce faci, coæie? Păi, așa ne-a fost vorba? Mai ai un an jumate de lărgit, ce-ți veni să cânți “hai eliberarea”? Alo, îți atârnă niște dosare, unde te grăbești? Nici măcar o carte n-ai scris, fttngstf! Ți-o cumpăram eu și Cordin, să faci și tu bani d-un cingo.
Și pân’la urmă, ce să cauți afară? Politica o călărește madam șoșo cu hAuriții scuipăcioși, veorica învârte în mămăligă, ciolancu a zis că ciu-ciu partid pentru tine. Da’ nu-i bai, am auzit că sunt vreo trei cuconete în frunte cu Lovin care măsoară saltelele interlopilor. Măi, fiecare face ce-i place, că doar așa se manifestă democrația. Tu, de exemplu, ai putea să te bagi mecanic la reglat saltelele, să nu se rănească eroinele.
Vezi să porți mască, să nu se lipească covidu’ de tine, te lasă dracu’ fără dinți.
Te așteaptă absolventa cu sarmale, dar nu te apuca să cauți prin șifoniere, că tot acolo îți sunt hainele. Bine, cu tot cu manechin, dar astea sunt detalii.
Fămămică, dacă ieși și nu-ți găsești de muncă, poți să te apuci de scris experiențele din închisoare. Nu uita să pui semnul ăla cu interzis copiilor sub 18 ani, că traumatizezi dracu’ o generație întreagă. A, și întreabă dacă se mai fac filme x pe undeva, că sigur te plătesc ăștia dacă-ți crești din nou mustața.
Hai, nu mai merge crăcănat, că se prinde lumea ce-ai făcut tu acolo. Te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: