Vaccinul și oculta

Sunt curioasă dacă s-ar crea un vaccin care să-ți facă dinții să se regenereze, oare câți anti-vacciniști l-ar face? Sau un vaccin pentru regenerarea părului, oare câți ar sta la coadă? Sau pentru miopie, pentru combaterea psoriazisului, al migrenelor, al unghiilor încarnate, al hemoroizilor, oare câți dintre cei care sunt împotriva vaccinurilor și-ar schimba părerea despre conspirațiile cu oculta sau mai știu io ce ordine mondială.
Un exercițiu de imaginație: oculta te vrea dințos și păros, oculta vrea falimentul farmaciilor și al opticienilor, oculta nu vrea să te mai doară-n cur.
Cam așa funcționează media și online-ul. Îi dai unui prost portavoce și te ține treaz toată noaptea cântând despre vremurile de demult.
Îmi cer scuze, nu am nimic cu cei ce nu vor să se vaccineze. Am cu ăia care încă mai trâmbițează filmulețe de pe iutub cu “noua ordine mondială”, “covidul este inventat”, “vor să ne pună botniță” sau mai știu io ce conspirații demne de filmele lu’ Tarantino.
Și toate astea, tot circul pe care-l expun împotriva științei se face, culmea, prin știință. Știți voi, internet și telefoane performante. Dacă vroiau să ne omoare, eu cred că nu se mai deranjau să creeze un vaccin. Părerea mea.

“Proști erau și înainte, doar că acum îi vedem și-i auzim” – dom’ Duca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: