11 Februarie 2021

Liviule, e grele cu politică, mânca-ț-aș! Mă tot țin să-ți scriu de ceva vreme, da’ am fost cam constipată, nu cunoști tu senzația. Oricum, văd că nu duci lipsă de vizite, cre’că te-ai și săturat să-ți tot oglindești mustața-n chelia lu’ sulăbleagă ăla. El tot plânge, tot își smulge păru’ din nas, că doar p’ăla îl mai are. Se milogește pe toți pereții să-ți scriem, să te oblojim cu cuvinte cum numai noi știm a-ți ura. Da’ na, în cazul tău rămân fără vocale și mai mult de “fmm” sau “fttngstf” nu-mi iese.  Să-ți spun sincer, aș printa toate scrisorile și ți le-aș trimite prin poștă, da’ mi-e că faci o carte din ele și-ți ceri reducere la sentință. Nu, nu se poate, coæie! Nouă ne place de tine acolo.
Cre’că ai aflat pân’acu de veorica și minunatul ei adevăr. Zicea dom’ Duca că poate, cu ocazia asta, aflăm și noi dacă era pe sfori sau aveai tu mână băgată-n curu’ ei, știi tu, ca un ventriloc ce ai fost pentru atâția prim-miniștrii, că le-am uitat dracu’ numărul.
Tot așteptăm să-l vedem lângă tine pe veștejitu’ ăla cu 5-6-7 neveste, că iar am uitat câte familii tradiționale a avut. Cre’că și el, că nici viagra nu-i mai salvează căsniciile.
În fine, ca să nu te mai rețin, aseară am aflat că madam Șoșoloanca a primit ditamai buldozeru-n popou și a fost dată afară din gAURa de partid din care răgea. Bag’samă că difuzorul pe care l-a înghițit nu i-a purtat noroc.
O altă știre care mi-a atras atenția a fost cu nea căcatȘerban. Cică a fost declarată neconstituțională legea cu paradisurile fiscale.  Știi tu, aia cu dedicație pentru insula Belina.
În altă dezordine de idei, ciolacu și-o dă de toți pereții să elimine pensiile speciale, alea introduse tot de psdiști pentru psdiști. Bine, se face că și-o dă, că n-am scăpat încă de judecătorii cecere-wece (îmi cer scuze, dar am o pică pe ăia).
A, și iliescu rămâne fără institutul revoluției. Cam târziu, dar e un pas. La câți bani s-au sifonat pe motiv de memoria eroilor, nu se pot inventa iaduri destule pentru câte merită criminalul ăla.
Hai, că iar m-am întins, dar am atâtea să-ți mai spun. Poate mi-oi face timp să te țin la curent cum mai evoluează politica fără tine, că tare plictisitoare este. Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: