Soldații de rezervă în politică

Neața!
Gabriela Szabo candidează la Consiliul județean Ilfov și este susținută de psdeu.
Atât cât mă pricep eu să bat câmpii în politică, mișcarea asta întărește ideea cum că valorile României sunt de fapt niște oportuniști, niște cetățeni care, după ce au realizat ceva măreț în viața lor, se retrag în cuibul de târâtoare care acționează ca niște căpușe. E clar că nu toți, dar de obicei, numele foștilor sportivi se mai aud doar în cercurile politice. Chiar mi-ar plăcea să-i văd implicați în acțiuni de caritate, dacă tot vor să schimbe ceva.
Asta e ca și cum, nu mai sunt oameni competenți pentru prima linie și apelăm la soldații în rezervă, ăia care au bătături în tălpi și degetele rare.
Cum ar putea ea să stârpească corupția? Pentru că, să fim serioși, pentru a schimba ceva, mai întâi trebuie să se lupte cu sugătorii mai bătrâni. Știți voi, ăia care i-au întors sârma-n cur lu’ madam firea 4 ani de zile.

Pretendenții din tura asta sunt atât de pestriți, încât îmi e milă de cetățenii capitalei. Dacă aș fi locuit în București, m-aș fi mutat acu’ 5 ani. Astfel, aș fi evitat candidații actuali. E cumva, cum să vă spun, dacă înainte aveai dubii pe care oaie s-o toaletezi să pară umană, acu’ tre’ s-o alegi din cireada de vite. Trist!

Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: