10 Iunie 2020

Iar ți-ai luat-o-n bot Liviule? Ce să-i faci coæie, nu știe judecătorii ăştia ce băiat dă băiat ești tu! Nește bolangii! Tocmai pe tine, un judecat și condamnat politic care ești și te afli, ar trebui să-ți dea și spor de stres, că prea te scremi să ieși. Din pușcărie, zic.
Io-ți dau un sfat, măcar o dată pe lună dacă încerci să ieși, în trei ani jumate vei bate recordul la tentative eșuate de ieșit. Din pușcărie, zic.
Ar mai fi o variantă, dar ai nevoie de ceva pile de pilit. Grilajele, nu judecătorii.
Și-n fund și la urma urmei, ce-ți trebuie să ieși? Printre covidel și autobuze în flăcări, tu sigur vei fi cireașa din sârma lu’ firea. Nu știu câți te-or mai lua în serios, că tu ai trecut la muncă manuală, iar psdiștii tăi tot îi dau cu oralu’. Mai nou, vor să anuleze starea de alertă, că au o tăvăleală cu peneliștii. Vorba lu’ Iohannis, ăştia vor să vindece covidu prin ordonanță de urgență.
Da’ știrea știrilor, bomboana de pe colivă e moleșcanu cu “ceva nou în politică”. 臘‍♀️ Da, știu, și-a pus dop că la următoarea bășină îi cântă popa.
În rest, mazăre mai mișcă? A scos colecția de fustițe de vară? Parcă vă și văd în șir indian pe toți cântând la cimpoi. Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: