27 Mai 2020

La mulți ani cu executare, Liviule! Și uite cum făcuși un anișor la bulău! Îți iau băbăieții moțu sau te moțulești singur? Eh, te descurci tu, că doar ești băiat mare d’acu!
Acu’ un an pe vremea asta îți făceai valiza și te pregăteai de marea aventură. Te-ai ambiționat să nu pleci ca un prost din politică, ai ales să pleci cu duba. Măcar tu ai plecat, iliescu nici cu sarcofagu nu se lasă plimbat.
Ai lăsat-o pe veorica să ne învețe aria cercului și să-și deschidă carte de bucate pe feisbuc. A făcut și asta o varză, de și acum pute a murături în politică. A aspirat la coceni cu mătura, iar când s-a-mpiedicat în făraș, i-au făcut vânt psdiștii tăi, de nu-i mai stă cocu țeapăn. Apoi, l-au adus pe nea ciolancu, altă poamă scofâlcită n-au găsit atât de repede. Face și ăsta la treabă, câteodată mă și mir de unde dracu’ scoate atâtea scame din buric.
În rest, psdeu tău e plin de murături, mitralieră prinde fluturi cu damigeana, cordin scuipă din prohab, iar tăricrăceanu face-n pempărs de frica următoarelor alegeri.
Aud că tot cânți muzică de eliberare, dar tot îți dau judecătorii să prestezi la trombon. Da’ pentru ce să ieși? Nu vezi că ți-au luat Belina, unde vrei să-ți mai plimbi absolventa?
În rest, îți doresc exact ce meriți, fttngstf! Un călduros #muiepsd, să ai parte de marmeladă toată viața, să te legi la șireturi cu curu’ la perete, să muncești cinstit pe sub mașini, iar când ți-o fi mai greu, să-ți aduci aminte cât ai furat și cât rău ai făcut! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: