Cordin și găinațul

În caz că n-ați apucat să-l vedeți, a scos cordin capu’ din prohab. Cică, “toate rubedeniile, pillele și amantele voastre au fost puse pe funcții sau în consilii de administrație”. 🤦‍♀️
Io cre’că-i crapă prezervativul de ciudă-n cap că, de când a dat veorica cu cocu-n baltă, nu mai au ei cum să manevreze instituțiile statului. Mai țineți minte câți au fost demiși după ce a venit Orban la putere? Eh, ăia toți demiși erau tentaculele psdeului, scursuri care se ocupau personal de contractele de achiziții, știți voi, alea cu dedicație pentru câte o ciupercă de firmă apărută la nevoie. Așea.
Apoi, mai zice cordinSulărescu ăsta că “Aţi făcut din chelneri şi şomeri de lux, miniştrii şi prim miniştrii! Firmele voastre de casă au dat cele mai grele tunuri în plină pandemie!” 🤦‍♀️
Io vă spun sincer, simPt invidie, că tot ce a zis el cam au făcut deja psdiștii lui, iar acum nu mai au acces la asemenea contracte, asemenea bănet pentru buzunarele lor niciodată îndeajuns de pline. Așea.

Băbăiatule, ai uitat pentru de ce îți este idolul în pușcărie cu gratiile-n cur? Pentru kkturi similare cu ce tocmai ai descris tu. Coæie, nu mai bine te uiți în ograda psdistă și îți cauți păduchii în capu’la cei peste 1800 de primari din țară? Sau mai bine caută-i de contracte de achiziții pe toți bugetarii puși de voi în ultimii 4 ani, dar pune mănuși să nu te murdărești de maro când le răsfoiești. Iar data viitoare când mai scoți ceva pe gură, pune-ți dracu’ un pempărs la bot, că te râde lumea cum te găinățezi pe tine!

N-ai să vezi, băbăiatule, cât tupeu! Au mintea atât de scurtă, încât au uitat câtă #muiepsd și-au luat!

Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: