Declarații de război

“Psd era ocupat să-și salveze baronii!”
Și cu asta a descris exact partidul toxic de care tot încercăm să scăpăm.
Iohannis a dat o #muiepsd mai elegant decât oricare dintre noi, Ăștia și voi cei care ați înghețat de frig în stradă, ați înghițit gazele lu’ carmenCăcat, ați luat amenzi pentru că ați încercat să vă apărați drepturile călcate în picioare de ciuma roșie.
Apoi, a ieșit ciolancu-fără-broșă să ne explice el că nu mai sunt bani de pensii și salarii, că guvernul actual fură prin contracte, că Iohannis este președintele penele, nu al românilor.
Vă spun sincer, de la mândria pe care o simțeam după ce l-am auzit pe Iohannis cum îi terfelea pe psdiști, mi s-a făcut scârbă instant de kktul ăla de psdist care s-a gândit să mai spele niște creiere cu maroul ce-i ieșea pe gură.

Băbăiatule, cum plm îți permiți tu să spui că “actualul guvern” e de vină pentru lipsa banilor, când partidul de căcat pe care-l conduci a mărit pensiile, și-a dat pensii speciale la toate scursurile pe care vi le-ați plasat strategic prin toate cotloanele publice? Să-ți aduc aminte pușcăriași psdiști? Să-ți mai spun și de miile de dosare pentru abuz în serviciu și trafic de influență ale colegilor tăi de partid? Dar hai să vorbim și despre căcatul pe care l-ați tot învârtit în parlament de 4 ani încoace! Ftvngsvf de kkți!

Aș mai avea, dar tot zic să nu mă mai bag, să bat câmpii și despre altceva. N-ai cu cine, dom’le, n-ai cu cine!
Pe scurt, ciolancu a avut dreptate cu o singură chestie: da, s-a trezit președintele, iar acum nu le convine că a început să dea cu ei de pământ, așa cum ar fi trebuit să dea de la început.
Dragi babii, mergeți la vot! Psdiștii au lăsat dezastru în guvernare, iar acum dau vina pe peneliști pentru neajunsurile societății.

Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: