6 Mai 2020

Vezi tu, Liviule, cum se face dreptate? Poate n-ai auzit, da’ Kovesi a câștigat bătălia. Și culmea, nici măcar un leu daune n-a cerut. Parcă începe să se vadă o rază de normalitate în haosul pe care l-ai implementat tu și scaieții tăi. Norocu’ nostru e că ție ți-au tăiat macaroana din timp, cine știe ce știri mai citeam. Pun pariu că, dacă erai tu liber și la putere, ne cădeau și nouă doctorii de la fereastră, după modelul mamaRussia. Păi, cin’se crede ei să-și deie cu părerea?
Psdeu tău e în flăcări de când cu decizia Cedo, cecereii sunt cu pempărsu’ plin, iar mulguța mulge a pagubă. Sunt curioasă de veorica ce zice acum, că anul trecut era tare reținută în declarații când se vorbea despre Kovesi. Zicea ea că există prezumția de vinovăție și că, nu ar trebui să accepte funcția europeană până nu se clarifică acuzațiile aduse. Eh, veorica și unicornii ei! O să-i scriu mai încolo, s-o întreb rețeta de varză învârtită, că tare se pricepe!
A, și nea preasecuristul pimen, ăla de l-au plimbat cu elicopterul și i-au dat și rezervă personală la bucale, a primit tratament pentru covid cu dedicație, că e dat de la dumnezeu ca fețele luminate să aibă întâietate la viață. Ce noroc au unii, bă!
A anunțat Iohannis că după 15 mai dezleagă populația. Adicătelea, va umbla lumea pe străzi, prin muzee, prin parcuri, să se cultive, să n-ajungă prim-miniștrii, primari mânjiți, deputați de carton, d’ăștia d-ai tăi. Ftvngsvf de ordinari, că ați umplut țara de lighioane ca voi! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: