25 Martie 2020

Bă, Liviule, mare noroc ai, bă! Cum stai tu acolo ca mafioții, fttngstf! Poate nu ai aflat, dar umblă unu, covidu-curului îi zic io, și acu’ tre’ să stăm și noi în casă, să nu se ia după noi. Dar ar fi tare potrivit pentru tine, cel puțin după nume. Eh, și covidu-curului ăsta a îmbolnăvit peste 400 de mii de oameni, iar de murit se apropie de 20 de mii. Da’ nu-i problemă, nea răzvan savaliuc, un soi de jurnalist pupat în cur de sputnik și invitat permanent în Latrina3, a întrebat dacă “pentru câteva sute de morți merită să transformăm România într-o țară de coșmar?” Cu tupeu a cerut ridicarea stării de urgență, iar ca motivație a dublat perioada de la apariția virusului de la 3 luni la 6, că așa se face jurnalismu stalinist. Mă întreb dacă gaura curului lui nu e geloasă când vede cât căcat scoate pe gură! La fel ca gîdea-frunteeeeee, ca badea-5-secunde, se vrea și ăsta spălat cu peria de wc pe dinți!
În fine, ciolancu-fără-broșe îi plânge pe bătrânii înfometați sau lipsiți de tratament medical în lumina noii ordonanțe militare, dar a uitat că ăia dinaintea lui au promis 8 (opt) spitale regionale, iar la sănătate au pus o tanti cu mâța-n sac. Dacă tăcea, papagal rămânea!
În rest, veorica a zis că s-a izolat și nu ia contact cu nimeni. Nu-i nimic, nici nimeni nu vrea să ia contact cu ea. Io cred totuși că s-a apucat de meditații la hehengleza cercului, că de când tot așteptăm discursul ăla în… plm, ce căcat de limbă o vorbi ea.
Te las cu mazărea-n chiloți, dar stai liniștit, găinațul moale nu-i simptom de covidu-curului. N-om avea noi norocu’ să dea behăiala peste tine! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: