Piața de duminică

Hai, hello de pe plaiurile regale!
Din cauză de lipsă de timp, muncă de dimineață până seara și rafturi goale prin magazine, am decis să ne aprovizionăm pentru cel puțin o săptămână. Nu ne-am făcut speranțe la hârtie igienică (12 role jumate mai am), dar am căutat disperată un dezinfectant pentru casă și șervețele de orice fel. Așea.
Ne-am dus glonț la Aldi, un soi de Lidl. Spre surprinderea noastră, cozile era decente în lungime, semn că majoritatea oamenilor ori au înțeles faza cu “stăm acasă” ori sunt ăia care au golit deja toate magazinele. Am reușit să luăm ce se vede în imaginea de mai jos, am atașat și bonul, să vedeți piață de mafioată. A, iar florile au costat o liră pe buchet, și m-am abținut de la a lua tot țarcul, că n-aveam loc în mașină. Am găsit șervețele umede pentru bebeluși și două cutii de șervețele de masă. Pâinea ar trebui să ne ajungă vreo 3 zile, laptele la fel, legume și carne tocată pentru ciorba de perișoare (bine, eu fac un fel de tocană de perișoare, că am carnivori la ușă), niște salam și brânză pentru dimineață (să nu le dau ouăle în curu gol), cârnați englezești congelați și două baxuri de apă.
Apoi, am mers la un magazin mic unde se dădeau săpunuri câte două pe cap de vită furajată. Ne-am conformat, am găsit și dezinfectantul căutat, ne-am urcat în mașină și dă-i bice acasă.
Acestea fiind spuse, eu nu mai am niciun motiv să ies din casă cel puțin o săptămână, ploada o să facă școala de acasă (nimic oficial, dar i-am făcut program zilnic de citit, scris, matematici și fără telefon/calculator), iar dom’ Duca trebuie să meargă la muncă mâine. Viața merge înainte!

Pîs: putea fi mai rău, putea fi epidemie de conjunctivită sau herpes! Dăcât zic! (Glumesc)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: