Radio Șanț prezintă “Bat câmpii cu succes”

Radio Șanț vă prezintă în premieră emisiunea “Bat câmpii cu succes!”

Există un mit cum că într-o pungă de orez ar fi 48629 de boabe. Fals! Fiecare pungă conține un număr diferit de boabe. Am făcut experimentul pe patru pungi, iar de fiecare dată ne-a dat altă cantitate. Această situație va fi semnalată la Organizația Mondială a Consumatorilor de Orez și înregistrată la Institutul Universal de Numărat Boabe.

De când stă acasă, Coana Tanța a reușit să lustruiască toate frunzele ficusului, să curețe tot puful de pe frunzele mușcatei și să hrănească râmele din jardiniere. De asemenea, s-a specializat în pedichiuri și tunsori moderne pentru păianjeni. Pentru programări, sunați la Jandarmerie, serviciul de urgență fiind ocupat cu preluarea comenzilor de țigări.

Gogu Mutuleanu a declarat că a dormit pe balcon două zile după ce și-a strigat soția Pătrunjica în loc de Leuștenia. Doamna Mutuleanu a recunoscut că-l bănuia de infidelitate deoarece, de câte ori mergea la piață, mereu uita să cumpere țelină. Gogu s-a jurat pe roșu și a promis că își va tatua lista permanentă de cumpărături pe laba piciorului stâng, pe dreptul având deja aniversarea căsniciei și data de naștere a Leușteniei.

Acestea au fost ultimele știri Radio Șanț.

Stați în casă!

batcâmpiicusucces

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: