Ieșire din casă

Neața! Ieri am stat acasă, pe motiv de durere de cap (sau de prost, cum îi mai zic eu). Nu suntem în carantină, ploada se duce la școală, avem fasole, dar nu știu ce mă voi face de hârtie igienică, că mai am trei role. Numărate. Așea.
Duminică dom’ Duca zice, hai să mergem la un soi de Dedeman, am nevoie de… plm, el știe ce zicea. Taman bine, că magazinul cu pricina e lângă Ikea, mai îmi clătesc un ochi, mai cumpăr o lumânare. Mergem la căutat scule, iar când ieșim, în față, un nene cu o cașcarabetă pe roți făcea mâncare de mic dejun, de mirosea dumnezeiește. Vă dați seama că a trebuit să luăm, da? El și-a luat ceva cu de toate, eu un sandwich cu ou, că n-aveam chef de “de toate”. Și mușc din sandwich și curge tot gălbenușul de la ou pe mine… de la piept până la adidași. 🤦🏻‍♀️ Dom’ Duca să se înece cu mâncarea, nu putea să se potolească din râs. Eu zic, dă repede un șervețel, să nu mă mozolesc mai rău. Mă, ziceai că m-a găinățat vreun pescăruș. Și mai trebuia să mergem și în Ikea.
În fine, am îndepărtat excesul, dar știți cum e gălbenușul, că se usucă destul de repede. Eh, cine credeți voi că umbla prin Ikea cu gălbenușul pe piept? Dom’ Duca se mustăcea de câte ori se uita la mine, și doar nu mai e nicio surpriză ce tută are la ușă. A zis că va face un album cu poze “ce și-a mai pus Ana pe ea”. 🙄
Ajung acasă și zic să schimb hainele, să le pun la spălat. Am pus bluza, maieul și sutienul, că fusese destul de viril oul. 🤦🏻‍♀️

În altă dezordine de idei, știri fără covid n-avem, eu cu timpul stau cam prost, așa că, o să mai distribui blogul ocazional, să nu vă plictisiți în carantină.
A, și stați în casă! Cereți-mi cărți online, în caz că n-aveați cu cin’ să faceți un cex cinstit.
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: