Cordin cap-de-bec

Mă, zicea dom’ Duca ieri o chestie, și uite că s-au mai gândit și alții.
Cică, “dragnea cre’că-și bagă unghia-n gât că e-n pușcărie pe vremea asta. Tu-ți dai seama, dacă era el liber, câte ordonanțe dădea, câte legi schimba? Și le motiva pe toate cu coronavirusu! Își trăgea România pe proprietate personală oficial și legal.” Așea.
Și vine nea cordin de după fermoar și zice că actuala putere vrea să pună pumnu-n gura presei și a televiziunilor necorespunzătoare.
Da’ fttngstf de cap de bec! Da’ când nu ați vrut să dați acreditare unor jurnaliști pe motiv de întrebări incomode, nici nu promovați stalinismul! Când ați înjurat jurnaliștii care nu vă pupau în kur ca latriniștii voștri, aia se numea iubire sau ce?
Bă, nu toți jurnaliștii sunt murdari la bot ca ăia de fac priveghiul psdeului în fiecare seară! Mai sunt și unii care, în ciuda piedicilor puse de guvernul psdist, au rămas să ne transmită adevărata față a politicii românești. Oameni care nu se tem de baroni oprișenești sau de cei câțiva protestatari cu creier cât nuca!
Băbăiatule, nu mai bine-i faci o vizită lu’ nea ăla de a infectat bucalele? Sau mai bine, intră în carantină pe termen nedeterminat și ieși la pulivară, că ș-așa te tot încurci în fermoar de câte ori scoți capul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: