Radio Șanț transmite

Neața! Vă prezint rubrica de luni a știrilor Radio Șanț de la ora 7 dimineața de pe meleaguri căpșunărești.

Purtătorul de cuvânt al bisericii a declarat că „Biserica nu intră în carantină, pentru că ea aparține lui Hristos, nu vreunei autorități pământești”. Așea.

Contactați pentru o replică oficială la afirmațiile mai sus menționate, Aria 51 a negat categoric orice legătură cu biserica ortodoxă română, ei fiind prima linie de comunicare cu extratereștrii.
Orice biserică care se respectă răspunde direct în fața unui dumnezeu ales și numit în comisiile galactice. Până la noi ordine, orice protocol, lege sau ordonanță va fi ignorată, biserica având protecția asigurată de tămâie, busuioc și vin sfințit. Pupatul icoanelor se va efectua cu spoirea prealabilă a buzelor pentru a marca locul atins. Purtatul măștilor va fi permis numai cu scrisoare scrisă de la preotul de familie.
Din cauza necredincioșilor care nu vor utiliza lingurița de multiplă folosință, biserica își extinde gama de produse și adaugă lingurițele de unică folosință, care se pot achiziționa de la orice chioșc de lumânări. Acestea sunt incluse și în pachetul “Mântuire 3000” care poate fi comandat de pe site-ul patriarhiei. Pe această cale, bor vă reamintește că nu sunt permise alte consumabile din afara incintei, biserica punând la dispoziție toate cele necesare mântuirii păcatelor.

Din păcate, nu am reușit să luăm legătura cu autoritățile ne-pământești, deși norișorii de fum de pe muntele Moldoveanu s-au putut vedea din Stația Spațială Orbitală. Revenim când vom avea mai multe informații.

Acestea au fost ultimele știri de la Radio Șanț. Orice legătură cu realitatea este satirizată în vederea descrețirii frunților.

Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: