29 Februarie 2020

Ce-ai făcut mă, Liviule? Te-ai luat la trântă cu duba? Când am zis că am terminat cu tine săptămâna asta, zbang, trebuia să faci tu buba! Vezi tu, Liviule, după o vârstă, doar flexu’ mai sare pe tine. Ai noroc, pe unii sare diicotu, pe alții deneau!
Așea! În timp ce tu te decupai de zor, madam fostă mistrie la sănătate pe vreme răposatei broșe a fost săltată de neînfricații deneiști, preteni d’ai tăi. Cică a fost prinsă cu traista plină de șpagă. Nu e sigur încă dacă erau 120 de mii de euro sau de lei, cert e că, după ce au adus-o la bucale, au ținut-o nedormită toată noaptea. Au vrut s-o audă cântând bag’samă! O fi fost și asta vânată, că nea sulă-dă-din-gură, cordin deh a zis că s-a deschis sezonul de psdiști, a început vânătoarea. Și el a cântat puțin ieri, dar pe un ton mai răgușit, c-a umblat fără căciulă. Era o vorbă, încetul cu încetul se face oțetul. Așa și cu psdiștii, încet-încet se fac și ei deținuți ca tine.
Dar să revenim la buba ta. Am auzit că te-au operat la degețel. Se pare că nici flexu’ nu te suportă! Poți tu să-ți epilezi toate mustățile și toți perciunii, dacă nu te șmirgheluiești, tot mărăcinos ești! Auzi mă, da’ eliberare pe caz de boală există? Că te-ai scoate rapid! Încă vreo cinci dește, și-o să-ți numeri furăciunile cu limba! Data viitoare pune-l pe mazăre să-ți coasă organele, că tot e croitoraș-zdrențăraș de Rahova. Sau apelează la buda’nca, că se pricepe la peticit, poate te mai învață cum e cu genucheala. Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: