28 Februarie 2020

Ce faci mă, Liviule? Tot cu țurțurii la cur? Nu ți-a trimis firea caloriferu’ să-ți încălzești celula? Ah, cât de bine sună celula! Da’ ia un loc pe tron să-ți povestesc ultimele pățanii!
Cexu de sâmbătă a fost amânat pe motiv de cufurealo-covid-19. Cică-s psdiștii ocupați cu gestionarea situației, iar la ei primează siguranța și sănătatea cetățenilor. Cât de ușor e să scoți cuvinte pe gură, mă! Tragedia e că încă mai sunt creduli d’ăștia de pupă teveu când îl văd pe badea-5-secunde. Eh, poate nu pentru mult timp, că așteptăm anticipatele de după colț. Sau după Cîțu, că tocmai l-au tras la sorți. După anunț, la psdiști le-au apărut niște spume ciudate-n colțu’ buzunarului de la spate, iar puiemonta și-a șters balele. Io i-am zis să nu mai fumeze busuioc, că iar se visează premuier, da’ el nu, Pinochio-Pinochio!
Păi, cum dracu’ să nu-i apuce pandaliile pe sociopato-democăcați, că toate datoriile lăsate în urmă au fost etalate de Cîțu. Culmea, cu cifre și calcule, nu cu raza cercului! Vezi tu, Liviule, peneliștii ăștia joacă ping-pong numai la servă, iar trandafirii ies mai zdrențuiți decât buda’nca.
Se pare că nici ude-mereu nu vrea anticipate, că-și pierd obiectu’ muncii. Ce or să mai lingă ei, că nici boNbonel nu mai ouă bomboane! Le dăm acadele, că au experiență la limbuțit.
În fine, gloaba de bucale, primărița deh a zis că “țara arde și bătrâneii se piaptănă”. Îmi venea să-i spun că țara arde de când i-ați dat voi foc, dar nu m-aude de sârmă. E ofticată că au decis peneliștii să-l susțină pe NicUșorDan la primăria capitalei, ăla de i-a suflat în ceafă acu’ 4 ani. Nici usereii nu văd cu ochi buni această idilă, ei îl tot împing pe VladVoiculescu. Te doare-n noaptea minții, coæie!
Ultima și te las: propunerea psdeului la șefia senatului e Șervet Niciolaie. Am crezut că e o glumă! Bine, el este o glumă, dar chiar așa să se mai și laude, mai rar. Nu le-a ajuns noroiala ce le-a tras-o veorica, acu’ îl au pe ciolancu să îi ducă înapoi în gaura din care au ieșit! Te dor fločii cu politica de-o fac ăștia!
După cum vezi, panem et circenses, pâine și circ! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: