Noroi în tonuri diferite

Păi, bine fă, duamno firea, tocmai tu să fii surprinsă de șpagă? Ipocrizia asta și tupeul afișat în cazul pinte-ân-plm ți se potrivește, ce-i drept, fmm! Dar să spui că “a generaliza și a spune că, dacă există un caz, două, trei într-un partid, asta înseamnă că tot partidul (…) și toți votanții sunt într-un anume fel și să-i catalogăm, eu cred că este o mare greșeală…”, mi se pare cumva subiect de anticampanie auto-provocat. Adicătelea, tu zici “un caz, două, trei…”, iar noi trebuie să numărăm până la câte sute? Că-mi dă cu virgulă declarația ta! Numai până acum au fost câteva zeci de psdiști cu dosare penale, cu sentințe confirmate pe vinovăție, dar cu suspendare, că v-ați aranjat voi oamenii și legile cât să vă scape curu’!
A, și dacă tot ne-ai confirmat primirea de “mici atenții”, nu vrei să ne dai și niște nume ale celor care au fost onorați cu asemenea daruri? Pare-mi-se că-ți este sufletul încărcat, poate vrei să te spovedești! Promitem să nu judecăm tot partidul!
În altă dezordine de idei, aud că și puiemonta ți-a transmis o #muiepsd prematură! De fapt, era vorba despre candidatura ta la bucale, că doar peneleu’ și-a aranjat ploile în așa fel încât, poate doar la orale să mai iei ceva! Da’ nu te speria, dă cu vaselină să nu-ți crape buzele, ânplm! Sau cere-i lu’ ciolancu, am auzit că are lanț de farmacii în Buzău, poate te lipești de rețete compensate pentru problema sârmei. Mici atenții, favoruri, ca între colegi, ftvngsvf!
Și dacă tot ați început să eliminați psdeii corupți, continuați până rămâneți câțiva în partid, nu vă opriți la pintea și liviuPoop, că doar “psd are obligația de a fi în prima linie a luptei anticorupție”, conform spuselor altui psdist Gabriel Zetea (preș. CJ Maramureș cu o indemnizație anuală de 150.048 de lei, un amărât).
Duamno fireo, așa cum “cu o floare nu se face primăvară, dar cu trei poate începe”, așa se poate curăța și țara asta de lepre și scursuri. Ieri un dragnea, azi o pintea, mâine un poop, iar dacă avem noroc, îi luăm pe rând de la ciordache la iliescu, că toți mănâncă și modelează același căcat! Ți-aș zice că te poop, dar tu deja te-ai poop-at pe tine! Hai, pa, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: