”Hai, treci odată acasă!”

E o vorbă veche, cică, să nu lingi unde-ai scuipat! Bineînțeles, această expresie nu se poate aplica și în politica românească. Atunci când ai specimene ca Puiemonta, Tăricrăceanu și Moleșcoiu, imprevizibilul este cuvântul de bază. Bine, mai sunt limbuțari d`ăștia care se-nclină după cum bate vântu`, da` mai șosetari ca cei menționați nu-i nici unul! Știrea e că ciolacu și pro(știi) vor s-o pună de-o alianță. Din discursul citit mi-a rămas o singură propoziție în minte: ”Miza este însă mult mai mare”. No, că doar nu era mult mai mică!

Ș-acu` vin io și mă-ntreb, ce-o fi vrut să spună autorul cu această propoziție? Că, miza asta despre care vorbește, afectează un popor întreg, economia unei țări și viitorul unor generații! Iar ei ca personalități politice au realizări dezastruoase. Nu poți să aduni 0 cu 0 și să speri că-ți dă 2! Păi, așa matematică numa` în psdeu găsești!

În fine, după demonstrația politico-micționoasă a ambelor partide asupra poporului român, nu ne rămâne decât să-i dăm dreptate lu` mama lu` nea Ciolancu când i-a spus ”Hai, treci odată acasă!”

Deci, pe scurt, acești pseudo-politicieni își bat joc de toți alegătorii lor (vulpițe și budence din ce am înțeles, că nu prea urmăresc canalele latrinoase) cu frecția de politică pe care o întreprind! Psdist sau pro(st) este același lucru, fără nicio diferență!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: