12 Februarie 2020

Bă, Liviule, nu-i a bună cu frigurile astea! Ce să-ți fac, coæie! Puteai să te răcorești sub frunză de palmuier, da’ tu nu ai vrut să vinzi țara, patrihoț ce ești!
Am auzit că te-ai plâns, că-ți îngheață țurțurelu’ în pușcăriuță! Păi, noroc cu premureasa firea, că altfel scoteai limba d-atâtea nădușeli! Stai liniștit, mai sunt și alții care îngheață în bucale, dar ăia or să dea cu ștamplua fix în fruntea trandafirilor, cu boltă chiar!
Mă gândeam să-ți trimit o pufoaică, pui de-o țuică să te-ncălzești! Mare grijă să nu răcești, cică-i epidemie de gripă! Dacă nu te-au vaccinat băbăieții pân’acu, bagă niște #muieculămâie, îți întărește imunitatea! Nu uita de usturoi, dar ăla se bagă în altă parte, știi tu, acolo de unde ți-a căzut termometru!
Apropo, de unde ai avut tu termometru să vezi câte grade sunt? Că întreba cristoiu-mă-sii p-acilea!
Dar țin să te felicit, eroule care ești! Să reziști tu la -15 grade, asta da penitență!
Lăsând gluma deoparte, au fost -15 grade în celula ta cam la fel cum a construit psdeu școli și spitale! Lasă vrăjealea, că-ncepe să pută! La temperatura aia te pișai cuburi de gheață și te găinățai ouă maro!
Cel mai rău îmi pare că nu au avut toți deținuții același tratament, în special pedofilii, violatorii și criminalii! Să stați toți la -15, să vă țineți de țurțurică unul pe altul, ftvngsvft de lepre!
Mazăre tot cu frunza umblă? Transmite-i, te rog, că-l iau și pe făgădău-făcăcău la… știi tu! Vin anticipatele, vin localele, o să fie o #muiepsd epică! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: