Cacactualități he-he!

Neața! Cum ne-am obișnuit, citim știrile, le rumegăm, apoi le dăm o formă digerabilă, să să bucure și burta noastră cu nește râs.

 Fireasârmăncur a încurcat Centura Verde cu șoseaua de centură a Capitalei. 臘‍♀️
Păi, ce facem bre, tanti? Ai uitat pe unde ți-e serviciul? Centura Verde prevede extinderea suprafețelor împădurite din jurul Capitalei, iar proiectul este tot în pempărși de 3 ani dă zile fă, duamno! Ailaltă centură, aia de ți-ai rupt tu tocurile prin actualități, a fost promisă de cireada din care faci parte. Păcat că ați dat-o jos pe vita șefă și l-ați pus pe aripioară-afumată, că mai pune ăsta doar piatră (p)ubică după ce-o măsoară cu raza cercului.
(Da, știu, mă doare mintea, iar neuronul meu tușește!)

 Manda și Tudose au fost unși de aripioară-ciolăncoasă să coordoneze campaniile electorale ale psdeului. Ziceau ei că “niciun condamnat nu va candida sub sigla psdE” he-he!
Liviule, te-au dat și ăştia la căcat! Auzi la ei tupeu! Păi, dacă erai tu liber, nu mai zic că erai deja în fruntea țării cu coceanu-n… mână, dar le arătai tu cum stă treaba cu învierea la alegeri. Îl puneai pe bonbonel să-i învețe cum se vopsesc ouăle! Maaare ți-e grădina, Liviule!
(Neuronu’ meu deja strănută!)

Așea! Și să pun și cireașa pă tort:
 Olguțamulguța și mandeamulguțu au fost luați în lunetă de Oficiul European de Luptă Antifraudă. În urma investigației Recorder, referitor la mânăriile cu fondurile europene alocate pentru rețelele de apă și canal, în ultimii 12 ani s-au evaporat 140 de milioane de euro. Ce e și mai interesant, numărul persoanelor racordate a scăzut, că doar nu creștea sub bagheta psdistă. Pe scurt, oamenii tot cu buda în fundu’ curții sunt, iar banii ia-i de unde nu-s!
(Neuronu’ meu a zis că emigrează!)

Atât pentru azi, că plec la căpșunit!
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: