Imaginea la bipezi

Neața! Ziceam ieri că, pentru român, imaginea este mult mai importantă decât atitudinea. Am fost deranjată de anumite comentarii împotriva ungurilor. Nu despre etnie era vorba, ci despre turma de bipezi care se consideră mai presus de ceilalți doar pentru că sunt albi. Un prost va rămâne prost indiferent de culoare, etnie sau sex! În cazul nostru a fost ceva de genu’: “dacă Marghioara zice așea, tre’să zic ca ea, să nu-mi aud vorbe”!
Imaginea și gura lumii au o legătură strânsă!

Îți cumperi nădragi dă treling, dar musai să să vază firma, mânca-ț-aș! Dacă nu-ți tunezi vosvagănu, ești cel mai prost din cartier, să știi dă la mandea! Nu uita dă boxe cu bumpți-bumpți, în caz că la zână nu-i plake manelele! Și pune tricoiu cu harmani când duci gunoiu, să nu zică lumea că umbli ca sărakii.
Pe scurt, teribilismul la adulți! Așea!

Dragii babii, nu vrea să vă întristez, dar zilele astea se fac 5 ani de când bunicul meu și-a dat ultima suflare cu mine de mână. Și știți ce-a luat cu el? O “șurupelniță” și o cheie de 10! Atât! Ce credeți că luăm cu noi? Cu ce umplem vilele după ce le construim? Pe unde și până unde plimbăm bolidu? Ne ajunge pensia să plătim facturi și combustibil? Ce mâncăm după ce blocăm inutil niște bani?
Tricoul ăla scump te îmbracă la fel ca cel ieftin. Important nu ești prin obiectele deținute, ci prin comportament! Imaginea ne facem să uităm de umanitate! Gura lumii ne spală creierul din fașă, cu tot ce presupune asta.

De aici și
“Să nu te mai intereseze ambalajul, ci doar calitatea produsului, asta înseamnă evoluție!”
Nu ne putem declara evoluați atunci când facem diferențe între etnii, când ne strâmbăm la mizerie și trecem ignoranți.
Nu putem schimba nimic cu vorbe, dar prin fapte putem da exemple!
Bună dimineața, frumoșilor!

Pîs: îmi cer scuze, sper că nu v-am plictisit, dar e și mai mult de discutat pe tema asta, din păcate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: