Revin la bătut câmpii

Neața! Când căpșuneam și io liniștită, că muncește peneleu 16 ore pe zi, că dau cu ordonanțe de merg psdiștii crăcănați, o aud pe mulguța că a căzut guvernu’ Orban de a dat cu curu’ de pământ! Mă, și m-o luat așea o furie, de mi-am adus aminte de toate scursurile din politică. Nici nu mă mai interesează dacă peneleu a făcut blat cu psdeu, cert e că, în ciuda alegerilor locale în două tururi, moțiunea de cenzură a trecut. Da, pentru că, să fim serioși, anticipatele sună mai bine pentru peneleu, nu?
Păi, nu stabilisem, băbăieți, că trebuie să stârpim și trepădușii anonimi împrăștiați prin țară? Mâine-poimâine aud că vă plângeți iar de manevre cu morți înviați la alegeri, ce dracu’! Cre’că până și dragnea s-a căcat pe mazăre d-atâta râs!
În fine, eu am revenit, cu puținul timp pe care-l am, voi încerca să aduc la viață umorul politic, că atâta putere am! Da, la fel de “vulgar” voi scrie, acid și maroniu despre conducătorii cei de toate zilele. Vă reamintesc că nu țin cu niciun partid, iar pentru mimoze am o #muieculămâie specială și cu dedicație!
Pentru psdei, #muiepsd, că tare nesătuli mai sunt!
Vă tărâm înapoi în gaura de unde ați ieșit, ftvmmncsvft! Hapsâni, hoți, analfabeți, inculți, ntelektuali dă la coada veoricăi care sunteți!

Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: