6 sau 7

Neața! Pe frontu psdist se duc lupte pisicologice, de Star Wars e pistol cu apă pe lângă telenoveaua trandafirească. În rolul principal, Ciolancu, urmașul de drept al cocului și de stâng al broșei. Diferența e ușor râncezită de apariția pilozității faciale, dar atitudinea și discursurile au același iz de varză murată.
După lupte seculare care au durat fix cât și-au numărat sarmalele între ei, psdiștii vin cu ultima numărătoare pentru depunerea moțiunii de cenzură. La fel ca tuta șefă, nea preșu de partid Psdisto-Comunisto-Râios (PeCeRe pentru ăi mai tineri) are oareșce probleme cu matematica. Zicea el că, după ultimele calcule, mai au nevoie de 6 sau 7 voturi pentru a da jos guvernul. Eu i-aș sugera să ia niște meditații de la răposata, că un vot lipsă înseamnă alt cexus-interuptus. Până și puiemonta a zis că trage chiulu, cre’că are legătură cu frigiderul plin de acasă.
În fine, o știre mai jos ne anunță că același preș se laudă că știe engleză și franceză. Da, știu, mai era cineva p’acilea care vorbea hehengleza, hehenceza, hehetaleana și alte heheuri, în funcție de heheveniment.
Bună dimineața, frumoșilor!

Pîs: #muieculămâie fără număr pentru psdeu, că era să uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: