Două bețe-nfinpte-n cur

Neața! Dă sâmbătă la cafea târzie.
Isterica aia cu două-bețe-nfinpte-n-cur-aparat-de-mers-pe-drum a zis că ea este adevărul bă, sărakilor! Că nu știe sereiu ce știe ea despre noi! Și că nimeni nu are puterea ei în România! A, și ne rupe pă genunchi, că atât am putut să înțeleg din zdreanța ei de text.
Asta scrie exact cum coase!
Tanti, da’ un laif d’ăla à la cumpulașu în care să ne citești ce ai scris, pe când? Că mi-au căzut ochelarii de pe nas încercând să citesc.

În altă dezordine de idei, chinezii construiesc un spital. Cineva ar spune (nu dăm nume) că se construiește pe banii fraierilor. Unde mai pui că, până-ți termini de fumat cafea, zbang apare spitalul. Noroc că nu-i înjură nimeni, că se umplea China de spitale și școli! (dragnea zicea că la fiecare înjurătură ei au construit un spital, o școală – mi-a adus aminte Mălina)
Ar trebui să o cheme pe zdrențuța budeancu la inaugurare, își mai face și ea niște reclamă, poate mai vinde un ciorap, un petic. Poate o pun ăia la îngrășat, să-și mai rotunjească și ea curul ăla, că are toată tapițeria înțepată. Zic și io, nu dau cu paru’!

Vă doresc un sfârșit de săptămână cu oameni frumoși lângă voi, cu filme siropoase și pături călduroase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: