18 Ianuarie 2020

Bă, Liviule, io’s cam supărată pe tine! Bag’samă că nu-ți mai place mazărea la conservă și bălești după fasole la borcan! Zicea veorica ceva de sarmale, nu ți-a aruncat și ție cu praștia câteva? Că ș-așa ești obișnuit să stai cu mustățile ridicate. Eh, mai strânge și tu puțin din buci până-ți trimit niște măsline de capră! Așea! Și să-ți zic!
Să vezi strategie la psdiștii tăi! Au venit cu dublarea alocațiilor, deși erau conștienți cam ce găuri au lăsat în buget, că doar n-ați furat nasturi! Iar acum, peneliștii dau din stâlp în gard și tot amână diverse, că se fac de cacao dacă nu aduc ce au promis. Bârfește lumea că după ce le taie pensiile speciale date de psdiști, le-ar rămâne și de alocații! Să vedem, zise orbu!
Altă dandana descoperită recent este opulența jandarmeriei. Pe vremea lu’ carmenBășină s-au cumpărat bolizi de plimbat trandafirii, că elicopterele le împrumutau oricum când voia curu’ lor. Pe lângă asta, cică și-au tapetat ăia pereții cu sute de televizoare, că nu avea loc fruntea lu’ gîdea într-un singur ecran.
Și căpșuna de pe tort o pune fosila de meleșcanu cu partidul lui, forța națională! Io am zis că putea să-i spună și viagra națională, da’ aia e rezervată pentru tăriceanu. Îți spun io, Liviule, formolatu ăsta o să ne îngroape pe toți! Nu mai bine se retrăgea el în piramidele construite de fireasârmăncur? A, apropo, madam bordură e cam ghimpată de când cu poluarea și apa caldă care e rece. Să se roage puțin sub sutana lu’ auritul daniel, poate n-o linșează chiar toți bucureștenii.
În rest, ciolancu respectă tradiția cocului și primește aceeași #muiepsd, mulguța latră la puiemonta, iar veorica e șomeră. Vezi tu, anul ăsta nu se mai poartă roșul! Eu sunt pe curcubee d’astea, că tot încearcă lumea să mă spoiască care cu albastru, care cu galben! De-ar știi ei că mie-mi place turquoise-ul! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: