Primarul și minorele

Bună ziua! Mă cam bat de muscă azi și am zis să răsfoiesc puțin pereții. Aflu că un nea primar (Damian Butnariu – comuna Mogoșești Siret) și-a făcut de cap cu minore în 2007, a recunoscut abuzul oral și era la curent cu traficul de minore din zonă.
Declară el pe pagina personală că este “atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția” lui. În plus, se victimizează adăugând că este “personaj principal într-o poveste veche și încheiată de 13 ani”.
Da’ fmm de scursură! Cum poți tu să continui pe o funcție publică după o asemenea faptă? Cum e posibil să faci așa ceva? Cum ai reacționa tu dacă așa ceva i s-ar fi întâmplat unuia dintre copiii tăi? Cum poți să pui capul pe pernă seara? Nevastă-ta e mândră de tine? Alegătorii tăi au televizoare sau se uită-n gura ta de victimă care te dai?
Pentru povestea de acum 13 ani tu ar fi trebuit să fii încă în închisoare, nu în același scaun de pe care ai abuzat minorele!
Dom’ Orban, ăsta e din tarlaua ta. Ce facem, ne ținem de treabă sau de nădragi? Nu o uita pe aia cu #fărăpenali în funcții publice, că noi stăm la pândă! Îi luăm pe rând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: