Personal competent, dar puțin

Bună seara! Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru urări. Azi iar am trecut prin ceva teste, discuții cu doctorul și așteptat cu orele. Într-un final, mi-au dat un pumn de medicamente (gratuit) și m-au trimis acasă. Rezultatele analizelor mi le va spune doctorul de familie săptămâna viitoare când vin.
În timp ce așteptam, era un nene care se tot plimba p-acolo. El era omul care lua comenzile de cafea și mâncare. Da, am mâncat după câteva ore de așteptat un sandwich ambalat, mâncare de spital.
În fine, vizita de azi mi-a confirmat competența ireproșabilă a personalului medical, dar și lipsa lui. Sunt prea puțini! Până și pe spital e pus un afiș mare cum că fac angajări. Iar afișul era acolo acum 5 ani când ne-am mutat în cartier.
În altă dezordine de idei, o asistentă câștigă pe oră între 20 și 35 de lire, în funcție de departament, chiar și 40 în unele cazuri. Și știu, pentru că eu mă ocup de astfel de plăți. Din păcate, nu există destul personal calificat pentru piața de muncă din Anglia.
Mai jos e o poză cu mâncarea din spital pe care și-a luat-o dom’ Duca cât mă aștepta pe mine. Plătită, dar este exact ca cea primită gratuit de pacienții internați. (Acu’ 2 ani am fost operată, mi-au dat rezervă separată, cu mâncare pe alese, cu doctor la un buton distanță, totul gratuit)
Mă întreb, oare ei cum au reușit să ajungă la nivelul ăsta?
Noapte bună, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: