Îndemn viril

Neața! Aseară am vrut să mă pun la curent cu știrile și am realizat că, în afară de o eventuală alianță între psdei și pro(ști), nu-i nimic schimbat în mersul pe bicicletă al guvernului. O tot dau din colț în colț cu alegerile locale în două tururi, deși caracatița psdistă cam de acolo ar trebui stârpită. De anticipate nici musca nu se aude.
Da’ să vedeți ce mi-a atras atenția, că-mi lumina pagina când am deschis știrea. Nea prohab-cordin-ștefănescu a transmis un mesaj viril psdiștilor, cică speră el ca anul 20-20 să le aducă mai mult curaj. Ehee, măi cordine, știi tu vorba aia: speri’mata, da’ speri degeaba!
A, și pe lângă curaj, le cere să ia “poziții clare, hotărâte și asumate”, bag’samă că s-o fi săturat să tot dea din cap a pagubă la fiecare cex.
Iar mărul din gura porcului l-a pus cu ancheta în care sunt “călcați în picioare” membrii din Caraș, Timiș și Arad. Mvai, săracii psdiști sunt folosiți ca preș de de.ne.a!
Băbăieți, voi știți ce-s alea dovezi? În cazul de față, sunt acele documente care demonstrează că faptele descoperite îi transformă pe “membrii” în inculpați.
Bine, dacă e să ne luăm după nea sulă-bleagă ăsta, și dragnea e deținut politic, iar veorica știa aria cercului, dar s-a încurcat în coc.
În altă dezordine de idei, căcățeii din Latrina3 murdăresc ecranele cu “alertă mondială” și “război nuclear”. Probabil că au învățat și ei expresii noi și aveau nevoie să se laude. Bă, stați dracu’ liniștiți că, dacă vă aude careva, vă leagă de peria de wc. Și ne mai mirăm de 3 milioane de alegători psdiști.
Bună dimineața  frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: