Oo dă la mătușa tamara

Neața! Am auzit că rămâne bonbonel fără oo dă pus în brad! Eh, uite așa ne mai vindecăm și noi! Azi steaua pușcăriașului, mâine caracatița psdistă, poimâine poate trecem la lucruri mai serioase, cum ar fi confiscarea averilor obținute ilegal. Atunci să vezi beție națională!
Dintre toți ăștia de se dau cu elicopterul și au ei mașini și case fără număr, câți au donat un leu pentru vreo cauză caritabilă?
Într-o lume corectă, cel puțin din punctul meu de vedere, te-au prins cu ou-n gură, ți se confiscă averea și se direcționează unde este necesar. De exemplu, să se asigure transportul copiilor către școală în vreun sat uitat de lume, să se cumpere mobilier pentru școli, să se renoveze școlile, poate chiar să construiască și toalete în școală, știți voi, d’astea de se lăudau psdiștii că au făcut. Și asta e doar una din ramurile șubrede ale țării. La un simplu calcul matematic (nu ca ăla făcut de veorica), dacă adunăm averile ăstora mai mari, io cre’că punem și de-o autostradă, ce să mai zicem de spitale!
În fine, bat și eu câmpii, că până la confiscarea averilor penalilor mai e cale lungă și bătătorită cu prea multe interese pentru a se concretiza. Un lucru știu sigur: ocazional, e bine să le mai dăm câte un #muiepsd peste ochi, să-i trezim din cexu lor.
Bună dimineața, frumoșilor!

Pîs: era să uit, madam sârmăncur dă voluntari este investigată pentru faza cu “bar de negrii”. Aș lua-o pă la mine o tură, să-i arăt ce înseamnă rasismul p’acilea, pă la căpșuni. După ce termină ăștia cu ea, o să-și schimbe sârmă-n banană!

Pîs-pîs: nu mai căutați țevile de apă caldă, au fost descoperite la firea-n… locul sârmei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: