14 Decembrie 2019

Păi, bine mă, Liviule, iar te-au prins ăștia cu locurile de muncă șpăguite? După cât ai furat și înșelat, să te-mpiedici tu din nou de niște trafic de influență? E ca și cum ai spart o bancă, dar te-au amendat pentru traversare prin loc nepermis. Ce să-i faci, nu peste tot ți-ai pus oameni! Dar și ăștia de i-ai pus, acum dau tot pe goarnă.
Aud că și veorica e băgată la înaintare în dosarul șpăgilor din Arad. Bă, tu știai că minciuna are picioare scurte? Eh, la voi e aia cu șpaga lungă, arestare sigură.
Dar să revenim la dosarul mitei din Arad! Încrengătura e atât de alambicată, încât numai citind știrea mi-am trezit și al doilea neuron, că nu făcea față doar unul. Deci, se angajau oameni pe posturi diverse, printre care și în funcții de conducere, iar cotizația lunară se depunea la casieria psdistă. Strategia coocoolui, ftvngsvf!
Da’ să vezi lupte în noroi între veorica și carmendan, slipu’ de blană le lipsește, că le ține fireasârmăncur la rece să nu se-mpută. Cică nu s-a găsit verticalitate în aria cercului, iar tanti gaz fâsâie a decență. Cum le-ai adunat tu p’astea, zici că le-ai plantat mimoze-n…
În fine, Iohannis le-a retras decorațiunile la pușcăriași, de orbecăie ăștia ca eunucii. Psdiștii amenință că pleacă din țară, deși un elicopter nu-i duce decât pân’la ungari. Parcă o și văd pe Caterinca la cules morcovi din copac!
În rest, se pare că mai stai p-acolo, spre bucuria băbăieților. Cum mă, să-i părăsești tu pe ei? Păi, vine Crăciunul! Cine stă capră? Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: