Într-o relație cu diaspora

Neața! Azi sunt în pană de idei, n-am nimic inteligent să vă comunic. Știrile sunt cumva rânduite: psdeul nu mai poartă coc, peneleul colecționează psdiști și usereu se luptă cu mulguța pentru adopțiile internaționale.
Dar știrea cea mare vine cu legea care abrogă recursul compensatoriu. Bineînțeles, ciordache și bacalbășină cu “halatu’ doamnă” s-au abținut, că mirosea dacă se scăpau. Și vreo doi uzi-mereu au decis să se abțină, probabil au interese uscate.
În fine, să nu bat câmpii prea mult, rareșbogdan a promis tăierea pensiilor speciale săptămâna viitoare. Să vedem câți votează, câți se abțin, facem o numărătoare și-i luăm la puricat.
Și ultima, de mi-a făcut o dezordine în creierii capului de parcă mi-e dor de veorica, cică psdeu vrea relație cu diaspora. (Să vă spun că încă am lacrimi în ochi de atâta râs?) Lumea deja îl cere pe bădălăupulărău ambasador (sub formă de glumă, evident), să ne demonstreze el cum iubește toți românii.
Măi, fraților, râd de juma de oră! Mi-l și imaginez în pelerinaj prin lume, căutând români care să nu-l pișe. Dacă ar veni p’acilea, m-aș duce și eu să-i strâng mâna la mașină! Îl aștept cu portiera la aeroport, ftlngslf!
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: