Ne-ncălzim curu-n bolid

De când sârma-ți răsucești
Și căldura o oprești,
Crești borduri pe spații verzi
Cu bolizi împodobești
Capitala noastră mare
N-are locuri de parcare.

Neața! Am zis să-i fac o odă lu’ madam sârmăncur, da’ nu mă pricep io la d’astea. Păi, citeam că ăia de trebuie să asigure căldura în capitală, și-au tras trei bolizi, cu scaune încălzite, să nu le tușească curu. Din ce înțeleg, firma este una dintre ciupercile apărute după ce a câștigat primaria tanti jurnalista (care se jura pe roșu că ea nu va intra în politică în vecii vecilor amin, așa să-i zboare sfânta bordură-n dinți). Dar a uitat, că n-avea dăcât vreo 3 centimetri fitilu la tărtăcuță. Ce ți-e și cu fusta creață și mintea scurtă! (Sau invers, că n-am fumat a doua cafea încă)
În altă dezordine de idei, useriștii au încercat marea cu deștu’ ieri sau mai bine spus, introducerea unui proiect pentru desființarea secției speciale, copilu de suflet al psdiștilor. Bineînțeles că le-a fost respins, doar nu credeați că ne-am vindecat de când a ieșit partea a doua la terminator. Surprinzător e că peneliștii au tras chiulu la lecția asta, deși o au temă pentru acasă. La fel și tăricrăceanu, că doar i-a ținut pixu lu dragnea când au făcut schița. Ude-mereu s-au abținut, ca de obicei. Ăștia oricum fac zgomot de pomană, zici că numai fasole au în cap. Iar psdiștii au votat împotrivă, că le e frică să-i dezlege pe magistrați. Ei suferă de trafic de influență și abuz în serviciu și dacă scapă vreun magistrat, iar fac alergie la dosare penale.
Să-i vedem pe toți în vreo două săptămâni cum fac pe Tarzan că ei au inventat lianele! Să vezi atunci ce cuci merită să le dăm!
Bună dimineața, frumoșilor!

Pîs: între timp primăreasa a sancționat conducerea companiei pentru dezmățul cu cele trei căruțe, bag’samă că nu dă bine la campania electorală de care suferă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: