Dăm, dar mai și abrogăm

Neața! Poate nu știați, dar psdeu încearcă un triplu salt cu dublu șurub. Cică se bat cu pumnii în piept că vor să abroge recursul compensatoriu, să elimine pensiile speciale și supraacciza la carburanți. Păi, băbăieți hotărâți-vă, că ne băgați în ceață! Nu voi ați fost ăia care le-ați introdus? Ce dracu’, v-ați și început campania pentru următoarele alegeri? Ce-o să zică Liviu?
Pe altă parte, vine nea șerban nicolae, cu paradisurile fiscale. Gurile rele spun că îi e dedicată cumva și lu’ dragnea, că insula Belina se încadrează perfect în noul proiect de înjumătățire a impozitelor pentru construcții și activități economice din grinduri, insule și alte suprafețe de uscat.
E ca și cum psdeul își ia înapoi deștu’ mijlociu, după ce ni l-au vârât în față din parlament. Hai, bă, pe bune? Da’ unde scrie că avem pene pe noi? La ce dute-vino faceți voi, că nu se numește politică, mâine-poimâine o să prindeți fluturi cu damigeana pentru colecția de timbre. Mare ți-e grădina, liviule! Și toți au tichie din aluminiu!
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: