Liviule, e 1 Decembrie 2019

Mă, da’ de unde are dragnea internet de feisbuci?

Liviule ce faci, dom’ne? Treci p’acilea și nu zici nimic? Ai văzut ce frumos am dat cu ștampila? A durut-o cocu pe veorica d’atâta TATOV cât am trimis d’aci, de la căpșuni. Noroc cu tine, că nu văd cum am fi pupat noi trei zile de vot. Dacă nu te legau ăștia, eram ș’acu la secție. Da, știu, tu nu ai fi autorizat în veci asemenea destrăbălare la vot. Bă, am dat #muiepsd în mai puțin de 5 minute. Scurt și la obiect!
În caz că nu știai, veorica e oale și ulcele. Cică au găsit ăștia varianta masculină a ei, și au zis să-l pună la geam să mai încaseze și ei o pensie până la următorul Cex. Avea tencuiala crăpată de la atâta zâmbit forțat. Au ieșit din cex de zici că s-au pișat pe priză, mergeau teleghidați cu fețele încremenite. Au ajuns la minunata concluzie că au nevoie de un nou început și au trecut la renovare. Donhuanovici era tare supărat, tot lătra după șobolani pe holuri. Din instinct, s-au întors câțiva, nu știau că fifor e cel vizat. Madam Sârmăncur a dat probă pe post de bocitoare, i-a dat oprișan tonul. Au cântat ce-au cântat, până i-a ruginit lu’ asta sârma și a ieșit să și-o polizeze. Când au întrebat-o jurnaliștii, a zis că au dansat în familie.
Labă-dău ăla iar și-a dat în petec, a rămas fixat pe manele și începe să le cânte cum dă de vreun microfon. Cică-i dă rateuri prostata și el nu știe că nu-i frumos să facă pe el. Eh, cum ai tu nevoie de dop, așa are el nevoie de pempărși, să-și clocească ouăle, că vine frigu și i se stafidesc.
În rest, tu tot deranjat la stomac? Am văzut că ai lăsat o pleașcă pe perete, de era să cad de pe scaun de atâta râs. Bag’samă că ai strănutat de ți-a ieșit așa, cu stropi.
Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: