De luni dimineață

Neața! Bineînțeles că am uitat să pun de cafea aseară, dar dom’Duca a uitat bestiile afară, deci el a comis-o mai rău. Erau amândouă lipite cu nasul de geam când m-am trezit, mai că jurau să nu mai iasă din casă vreo săptămână. Dar să revenim la oile noastre.
Voi începe cu mulguța, mereu nesatisfăcută de câte ceva (sau cineva, da’ nu dăm nume). Cum știe ea să deschidă gura a pagubă! A zis ceva de un Iohannis cu mari deranjamente la codul etic al uniunii europene. Într-o țară normală, ar fi fost dată afară din orice instituție publică, cu eticheta de rasistă pe frunte, iar procesul care ar fi venit după declarație, i-ar fi subțiat conturile mai ceva ca buzele.
Cel mai tare m-a amuzat ciordache, individul cu deștele pe sus în parlament. A zis el așa seni(l)n, că lor nu le este rușine cu veorica dăncilă. Nici nouă nu ne-ar fi fost, dacă nu am fi aflat de ea niciodată. Dar ce voiam să spun, să ajungi să faci astfel de afirmații, pune un mare semn de întrebare referitor la încrederea acordată candidatului la coceni din partea partidului tău. Până și ea a declarat că este un mare zero. Eu i-aș fi adus aminte de zero barat, se apropie mai mult de adevăr.
În altă ordine de idei, citesc că porcul trebuie tăiat numai în prezența veterinarului. Mă întreb dacă e necesar un medic pe cap de porc sau merge doar unu și la sacrificarea în masă! Nu de alta, da’ știu un partid cu șoriciu gros și se apropie Crăciunul, să știm cum ne organizăm.
Revin!
Bună dimineața, frumoșilor!

One thought on “De luni dimineață

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: