Proasta satului și dictatura

Neața! Am vrut să-i scriu și azi lu’ veorica, dar nu am timp. După reprezentația de ieri mi-ar trebui vreo două zile să-i acopăr doar greșelile gramaticale, și alte cinci zile să-i demontez toate inepțiile (că)care i-au ieșit pe gură. Eu dacă eram acolo, i-aș fi oferit un imodium, vă jur!
A zis de “dictatură”… plm, da’ ea a uitat când a recunoscut că o legase dragnea de calorifer în parlament. Aia era iubire? Să ne amintim de Iași când, cu ocazia defilării psdiștilor, au închis Piața Unirii și îi lăsau doar pe ai lor să treacă. La Târgoviște, când s-au dus cu propovăduiala, au pus parolă de intrare în oraș. De 10 august ce să mai zic, că de ieri încoace lasă toți ai ei dâre maronii în urmă. Și ea vorbește despre dictatură! De ce nu iese în mijlocul oamenilor? Iohannis a ieșit. Barna a ieșit. Unde sunt protestatarii împotriva lor?
Nu cred că a vizitat vreun oraș fără a fi huiduită. Mă îndoiesc că ar avea curaj să meargă la cumpărături singură. Sau, de ce nu, să ia tramvaiul prin București, dar fără paznici după ea. Să vorbească cu cetățenii din stațiile de autobuz. Să meargă cu trenul în loc să zboare cu elicopterul. S-o invit și prin Caracal?
Mda, madam cooc doamnelor și domnilor, această broșă cu spini în istoria României.
Bună dimineața, frumoșilor!

Pîs: #muiepsd, că mă luai cu #proastasatului și uitai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: