Disperare înainte de vot

Disperare maximă pe ultima sută de metri printre psdiști. Se pare că fac bine ce fac, îndemn lumea la vot! Mi-au atacat pagina cum au știut ei mai bine. Au fost luați toți adminii la verificat, puricat, dezbrăcat, pupat în fund și lăsați să bată câmpii în continuare.

Băbăieți, păi când butonam eu feisbucu să-i aflu chichițele, voi vă prindeați urechile-n candycrush. Înțeleg să le ordonați supușilor să dea căcarea peste ei, dar cu mine nu merge. Eu când am nevoie la budă, merg la baie, nu iau elicopterul. Nu aveți voi butoane de raportat câte cuvinte dulci am eu. V-am tot spus c-o să vă duceți pulii de suflet, da’ voi tot stați cu dânsa-n cur! Nu vă jenează? Liviu s-a dus, veorica mai are puțin și îi expiră cocul, vă mai votează doar amărâții ăia neinstruiți și limitați.
Eu vă mulțumesc pentru atenție, da’ chiar nu merit! Sunt la fel de banală ca orice cetățean care nu vă votează. Și suntem mulți! Prea mulți ca să compensați voi cu terenuri sau morți înviați! Ce dracu’, oameni suntem, căcat mâncăm! Eu vă doresc tradiționalul #muiepsd și un ftvng din toată inima mea mică și neagră!

5 thoughts on “Disperare înainte de vot

  1. Mie mi-ar plăcea tare mult să văd o prezenţă masivă la vot, chiar şi cu votanţii pesedeului.
    Cine ştie? S-ar putea să avem o surpriză uriaşă pentru turul 2.
    Ţi-am zis că trebuia să deschidem o casă de pariuri pentru turul 2? Ţi-am zis.

  2. Uite, d’aia te iubesc io pe tine…ca le zici mai cu curaj si mai direct decat mine! Le zici cum le zic io in gandurile mele!!!✌️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: