Circul de stat I

Neața! Nici nu știu de un’să-ncep! Trei doamne, și toți trei!

  1. Firea se plictisea și, în timp ce-și învârtea sârma-n cur, și-a zis să se lege de reușitele altora.
    Alo! Bordura! Se aude? Madam premuiță, dacă tăceai, filoftee rămâneai! Eu știu că vă plac zdrențele, dar să te uiți în gura uneia, e puțin peste limitele tale de trei rânduri de borduri pe mandat! N-ai făcut decât să distribui o aschilambică anorexică care are creierul cât un grăunte de zahăr! Că, dacă-l avea mai mare, nu se limita la țoale și dulciuri!
    Hai să lăsăm oamenii ăia să-și facă treaba, tu dă-i cu sârma acolo! Spitalul e construit pe terenul țării, nu a lu’ mă-ta! Că valorează un milion de euro, tanti, asta nu ajută nici un bolnav de cancer. La fel cum nu ajută nici terenul ăla pe care e construită biserica mântuirii curului, acolo unde pupați voi moaștele-n … știi tu! Diferența e că spitalul vine cu știința, cu evoluția, pe când biserica ta face umbră pământului de pomană! Eu zic să-ți bagi mințile-n cap, să lași dracu’ feisbucii, că nu-s de tine!
    A, și stai liniștită, veorica a făcut mişto de tine cu propunerea de comisar european. Asta ne mai lipsea, să deschizi gura în afara țării! Ce căcat să faci tu acolo? Să te plângi cum statul paralel a atentat la rectul tău? Fă mămică, tu duci lipsă de atenție!
    Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: