Circul de stat II

  1. Donhuanovici a declarat că lui îi plac curvele, dar nu în politică. A, și culmea ironiei, i-a făcut observație lu’ Cîțu să nu citească după fițuici (că tuta lui citea din memorie când se-mpiedica în gramatică).

Băbăiatule, bag’samă că te doare tare lipsa de atenție, iar acum încep să-ți iasă bășinile pe nas. Ce s-a întâmplat? Ți-au pus dop la ultimul Cex? Contribuția ta în guvernul ăsta a fost egală cu a unei broaște râioase pe tortul de nuntă! Mai rămâne să-ți dai pantalonii jos în mijlocul străzii și să strigi #muiepsd, că orice ai scoate pe gură, nu face decât să bată niște cuie-n plus psdeului!
Să zici că ție îți plac curvele, e o ofensă la broșă, parol! Adică au zburat alții din partid pe motive de doi lei, iar tu ești tot acolo, agățat cu dinții de coc, fără pic de rușine!
Nenea dacă ne-ai murdărit ecranele de câteva ori, asta nu te face vedetă, că noi nu punem botu la ce guiți tu! Te vedem exact cum ești: un băiețel care-și arată puțulica când nu mai are cu ce să se joace! Sfatul meu, treci la coteț și șezi frumos! Ți-o trimitem și pe tută cât de curând!

Cât tupeu! Să ne fie rușine că nu i-am ridicat statuie încă! Dar dacă strângem recolta caninelor de pe trotuar, îi ridicăm una de o să saliveze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: