29 Octombrie 2019

Liviule, am zis să nu-ți scriu ieri, că prea ți-a dedicat lumea poezii fără număr, de nici guță n-ar fi făcut față. Fifor a murdărit niște versuri, cre’că le-a citit p-ascuns, să nu-l prindă ntelektualii psdiști, că sigur nu mai pupa broșa! Dar studenta ta a pus măru-n gură la porc cu poezia dă dragoste ș-amoreală! Cică, dacă mori, o să te iubească și mai tare! Eh, bat și eu câmpii, că poezia chiar era frumoasă! Acu’ n-o mai citesc cu aceeași ochi!
Așea! Să-ți zic de tuta supremă care, pun pariu că, două flori nu ți-a trimis de ziua ta! Iar a lătrat că-i dă afară p’ăia de trădează partidul! Adică la vot se-nghesuie toți, dar la Cex dau pe lângă! Păi, e frumos? A zis și de noul guvern, cică nu-s destule femei în el. Mă, pe mine m-a-nvățat cineva că-i mai bună calitatea decât cantitatea! Io nu știu cum dracu’ ai adunat tu toate rapandulele pe lângă tine, că nici una n-are unse rotițele! Una și una, unde le-ai găsit coæie, să mergem să astupăm gaura, să nu iasă și altele! A, și veorica se dă bine pe lângă căpșunari, cică vrea să facă mai multe secții de votare pentru diaspora. Ehee, n-are ea buletine de vot câte ștampule avem noi să-i dăm!
În rest, cordin te cheamă acasă, camarade, că-l strânge căciulița și vrea să i-o mai lărgești puțin; carmenDan mai scoate câte-o fâsâită când i se face dor de #muiepsd; donhuanovici își cere scuze că e lacom și neliniștit, iar tuta tutelor, (că)care este ea primul femeie prim-muistru, și-o măsoară cu Iohannis. Te dor fløcii de ce scot ăştia pe gură!
Acu’, îți zic și eu la cât mai mulți ani după gratii, la cât mai multe roți umflate, piulițe lărgite și eșapamente curățate! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: