Coana Mița biciclista

Coana Mița biciclista a căzut și și-a rupt …
Pitpalac într-un copac mie-mi vine să mă …
Calule mănânci ovăz mie-mi vine să mă …
Băiețelu făcea baie și se scărpina la …
Cooaaa…

Mda, s-a dat cu bicicleta pe centură, despre care a zis că este ”bine realizată și utilă”. Eu nu știu cum este, chiar vă rog să vă dați cu părerea. O invit să se dea cu bicla și pe străduțele din restul țării, s-o vedem cum merge după aceea!
În rest, nimic special, tuta îi dă cu gafe cum ne-a învățat. Încep să cred că o face special, că în felul ăsta știe ea să-și atragă alegătorii. Ce-i drept, la cum citește, nici nu mă miră că a zis Viktor în loc de Ludovic.
Nici cu imnul n-a nimerit-o, văd! Ea nu dorește ca poporul să-și croiască altă soartă, dar e fericită să dea dovezi la lume! Fă dumano, avem dovezi! Ni le expune raportul mcv, ni-l expun analiștii, le vedem în fiecare zi în buzunare și-n frigidere! Singura preocupare palpabilă a guvernului căzut a fost să modifice și să dea legi pentru a beneficia numai ei. Nici un cetățean normal la cap nu ar fi de acord cu pensiile speciale sau cu recursul compensatoriu!
Consecințele gurvernării a lăsat bugetul cu o gaură de aproape 22 de miliarde de lei. Creșterea veniturilor a dus la bunăstarea buzunarului pe termen scurt, ceva de genul facem masă mare acum, iar mâine, când ne cer de mâncare, le aducem aminte că le-am dat ieri. La atât se rezumă guvernarea psdistă! Azi mâncăm friptura, mâine cartofii!
Pe când un guvern care să aducă schimbările necesare în viața de zi cu zi? Când va înceta românul să-și numere banii până la salariu? Când ne vom uita cu încredere la autorități?
Întrebări fără răspuns, atât avem momentan!
Mergem la vot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: