Ziua cea mare (sau mică)

Neața! Azi e ziua cea mare! Să sperăm că madam burete a luat un imodium, că n-o văd bine la burtă. Deși, am mai sperat noi și în alte ocazii, și am rămas cu buza umflată.
Am auzit că veorica aruncă cu meleoanele mai ceva ca salam sau guță, dracu’ să-i ia! Promite facturi plătite, plocoane și plicuri ălora care nu votează moțiunea. Mă, ăsta e semn de disperare! Eu sunt sigură că ea știe mai multe decât știm noi, că n-o văd prea liniștită de vrei două săptămâni încoace. În plus, s-a mai fâsâit și înregistrarea demnă de un film cu mafioți. Am înțeles că a amenințat cu pupat pe obraz de două ori în caz că-i pică broșa din piept.
A, dar vedeți că e o știre pe undeva în care sunt date cifre referitoare la efectul guvernării psdiste. Aparent, România înregistrează o datorie publică record, iar asta se datorează măririlor de salarii și pensii. Pe scurt, guvernul a făcut datorii fabuloase pentru a ridica nivelul de trai, dar în același timp îngroapă cu bună știință populația în taxe și scumpiri. Nu mai aducem în discuție că nu s-a mișcat nimic în sectoarele unde s-au făcut promsiuni. Autostrăzi din părți, spitale ciu-ciu, iar școlile să mai aștepte, că doar nu sunt alegeri parlamentare! Of, ftig mă-sii de treabă! Și cică noi avem creierul spălat! #muiepsd, că vă dedic o carte, ftvng de kkți!
A, vedeți că e Kelemen pe site, omul paradox, ceva ce n-am mai văzut!
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: