Familia tradițională psdistă

Asta postam acu’ un an pe contul vechi, cu un mesaj pentru ăia de au cheltuit banii pe un referendum inutil, bani care ar fi ajutat niște copii din centrele de plasament.

”Ce am înțeles eu din campania (curului) anti-gândire: nu vreți ca homosexualii să vă distrugă familia tradițională. Nu îi vreți să-și expună dragostea pe stradă. Nu vreți să aibă grijă de copiii abandonați sau orfani.
Acu’, vin și întreb: când vreodată s-a pus problema legalizării parteneriatelor civile dintre persoane de același sex, în România?
Așea! Băbăieți, dacă ați afla că doctorul care v-a salvat copilul este homosexual, l-ați trata altfel? Sau profesoara care predă matematica copilului, l-ați retrage de la școală?
Preferați să vedeți o femeie bătută sau un copil traumatizat, doar de dragul etichetei “familia tradițională”? Asta era prioritatea în România? De asta nu puteți voi să dormiți noaptea? La căcat cu spitalele, cu sistemul educațional, problema gravă sunt homosexualii!
Da’ voi când vă faceți planul de zi cu zi, prioritatea este să mergeți la biserică sau la muncă? Că nu pot să înțeleg ce treabă are situația economică și politică cu paranoia unora!
E atât de trist unde s-a ajuns!”

Poza avea mesajul: #muiepsd cu tot cu familia voastră ”tradițională”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: