Creier plat

Neața! Aud că au avut întâlnire niște oameni cu creierul plat? A, stai, oameni care cred că pământul e plat, greșeala mea! Mă, e dreptul fiecăruia să creadă ce vrea mușchii lui! Eu personal cred că pământul e populat cu un procent destul de mare de ne-evoluați, iar dovezile sunt conducătorii aleși de ei. Îl avem pe trompetistul americanilor, care visează ziduri plătite de mexicani. Îl avem pe cap de bec al rușilor, care de câte ori îi filează o lampă mai recrutează niște copii pentru armată. A, să nu-l uităm pe siamezul lu’ dragnea din Turcia, ăla care face jonglerii cu voturile, de învierea morților de la noi e apă de ploaie. Iar cireașa de pe tort ar fi dictatorul cu cucu mic din Coreea de nord. Ăla om serios cu butonul nuclear lângă hârtia igienică.
Și noi ne mirăm de ce cred ăştia că pământul este plat! Eu i-aș sfătui să se urce într-o barcă, și să încerce să traverseze pământul ăsta plat pe care trăiesc ei. Și când ajung la margine, să ne trimită poze!
Da’, vorba lu’ Dæa, ăştia sunt “oameni care nu le place munca”, că altfel ne demonstrau ei de mult timp câtă dreptate au!
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: