Hai să învârtim mămăliga

Neața! Acum că știm cum arată și lista finală la cules de porumb, putem începe să învârtim mămăliga. Din motive de lene nu mă voi apuca azi să-i iau la puricat pe toți. O să îi iau pe rând, să nu mă mai eticheteze lumea ca “postaca lu’ Iohannis și/sau Barna”. Mai zic o dată și pentru cei mai noi în listă: nu fac parte din niciun partid și nu am culoare politică. Mă interesează politica strict cât să vă aduc adevărul sub o formă amuzantă pe pereți. Mă informez, citesc, caut știri vechi despre ce scriu, vă aduc aminte de antecedentele fiecăruia. Nu sunt jurnalistă și nu mă plătește nimeni pentru ce scriu.
De ce o fac? Ca să nu fie și alții nevoiți să plece din țară ca mine. O fac pentru a convinge lumea să iasă la vot. Aduc argumente de ce este important votul fiecărui cetățean român. Vă dau cuvintele necesare să schimbați și voi mentalitatea turmei comuniste. Gândim la fel, trebuie doar să avem curajul să ne exprimăm. Dar, vă rog din suflet, faceți-o calm, cu răbdare. Extremismul nu a ajutat pe nimeni. Nu uitați că dușmanul este guvernul psdist, ăla care a câștigat alegerile parlamentare cu promisiuni de scoaterea țării din noroi.
Țara e tot în noroi, spitalele sunt la fel de ponosite, buda din fundul curții e tot acolo, analfabetismul s-a infiltrat în cele mai înalte poziții de conducere, iar românii pleacă din țară în grupuri din ce în ce mai mari. Singura ocupație a psdiștilor a fost cum să modifice legislația pentru a putea fura nestingheriți. Iar acum se vede clar prin toți cei care bântuie prin parlament cu buzunarele doldora, sfidători și de neatins din cauza imunității.
Eu zic să-i dăm jos! Fiecare vot este important!
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: