1 octombrie 2019

Bă Liviule, îți amintești cum bântuiai tu pe holurile parlamentului voios și șmecheros? Ah, ce vremuri! Și ce vise umede aveai tu de a candida la alegeri! Hai, recunoaște! Nu ți-ar fi stat nimeni în cale! Vezi tu, Liviule, cum e universul ăsta, primești ceea ce meriți, mă! Nici psdeu tău nu e departe, stai liniștit! Plumbuita și-a luat o mare #muiepsd la tentativa de a ajunge comisar european! La fel ca tine, primește exact ce merită! Încă puțin și o urmează și veorica cu ugeru plin! I-au pregătit băieții o moțiune de cenzură de mai mare dragul! Cică au semnat și câțiva psdiști, că doar șobolanii părăsesc primii barca.
A, da’ stai așa să vezi cum arată buletinul de vot! După tragerea la sorți, a ieșit iohannis pe prima poziție, paleologu pe a doua, iar barna pe a treia. Nici nu mai are sens să ți-i spun p’ăilalți, sunt acolo de umplutură. O să-i iau la … știi tu, pe rând, că alegerile astea sunt cel mai tare circ pe care l-a avut țara până acum.
Tuta ta îi tot dă înainte cu neconflictualitatea, zice că e agresată din toate părțile. Iar o pune de un Cex scurt azi, să discute oxidarea plumbului atunci când e prins cu mâța-n sac! Ea zice că veniturile dubioase ale coclitei sunt o problemă minoră, și că eliminarea ei este decizie politică. Pe bune?! Vai de capu’ lor! Ele au crezut că le merge și afară cum le-a mers în țară! L-or fi văzut pe oprișan cum latră prin Vrancea, și au zis să-i urmeze exemplul! Of, încă puțin!
În fine, puiemonta joacă țonțoroiu cu Tări, Cordin dă cu capu’ în pereți, iar Moleșcanu îi tot dă cu formol.
În rest, tu tot ud? A lansat mazăre colecția de toamnă? Nu de alta, da’ vine frigu și vă-ngheață genunchii pe ciment! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: