Vindecarea de psdism

Neața!
Răsfoiam știrile pe net, să văd care mai sunt mișcările, și dau peste o știre de la americani. Cică s-a emis un avertisment de către autorități în care avertizează populația să nu-și mai sărute găinile. Da, știu, am citit de două ori și eu! Mai mult, sunt rugați să se abțină de a le mai îmbrățișa sau de a le mai invita în casă. Motivul, epidemia de salmonella în urma căreia doi oameni au murit, iar alți o mie s-au îmbolnăvit.
Și m-am gândit să emit și eu un avertisment referitor la psdism. Dom’ne, să nu care cumva să vă pună dracu’ să pupați vreun psdist. Ăștia suferă de o boală cruntă, care le prelungește viața în parlament, le stâlcește integritatea și îi face lacomi și nepăsători. Nu-i luați nici în brațe că vă îmbolnăviți de neconflictualitate, vă dă peste cap geografia gramaticii și vă crește cocu-n cap. Dacă v-a fost milă și i-ați invitat în casă, stropiți cu legi anticorupție și folosiți descântece kovesi, pare să aibă un efect devastator asupra hoției.
Acestea fiind spuse, vă rog să vă spălați pe mâini, dinți, subsori și-ntre dește de câte ori treceți pe lângă vreun ciumat, și nu uitați să mergeți la vot, pare a fi singurul remediu împotriva acestui fenomen dezastruos.
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: